Een Endermologie® behandeling bij PureSan is een unieke en effectieve huidverbeterende behandeling voor gezicht en lichaam. Endermologie® is een 100% natuurlijke en non-chirurgische procedure waarbij de huid op mechanische wijze wordt gestimuleerd. Door deze stimulatie worden de huidcellen opnieuw geactiveerd en worden zowel de stofwisseling als de bloedcirculatie in de huid sterk verbeterd. Een Endermologie® behandeling heeft geen hersteltijd nodig, waardoor je direct na de behandeling weer alles zoals normaal kunt doen. Deze huidbehandeling is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Welke problemen kunnen worden behandeld?

Endermologie® is de meest succesvolle behandeling voor cellulite. Wetenschappelijk onderzoek heeft het effect van het LPG apparaat aangetoond:

 • vet- en vochtophopingen nemen af
 • bindweefselstructuur verbetert
 • de vorming van elastine- en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt

De behandeling werkt ook voor:

 • vastzittende vetophopingen
 • lipoedeem
 • vermoeide benen
 • huidverslapping
 • huidskleur verbeteren
 • rimpeldiepte verminderen
 • dubbele kin verkleinen
 • voor- en nabehandeling van liposuctie

Werking van een LPG Endermologie® behandeling

Een Endermologie® behandeling bij PureSan is toepasbaar op het gezicht en op het lichaam. Deze behandeling is geheel pijnloos en niet invasief, er zijn dus geen naalden, incisies of medicijnen benodigd. Veel mensen ervaren de behandeling zelfs als prettig en vinden het aanvoelen als een massage.

 • Het lichaam: De Endermologie® behandeling is een zeer effectieve manier om cellulite te verminderen. Door middel van Lipomassage worden de geharde vetzakken in de huid die de oorsprong zijn van cellulite, geëlimineerd.
 • Het gezicht: De gepatenteerde Endermologie® behandelingskop van LPG® zorgt voor zeer fijne maar intense klopbewegingen op de huid, dit is als het ware een fitness workout voor je huid, waardoor dieperliggende productievezels in de huid worden geactiveerd. Deze vezels zijn onmisbaar voor ondersteuning van de huid – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) – de behandeling zorgt voor een onmiddellijk liftend effect.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Met de Alliance van LPG zijn er al zichtbare resultaten na slechts 3 behandelingen (tussen de 10 en 40 minuten). Gemiddeld zijn er ongeveer 15 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Er wordt begonnen met 2 tot 3 behandelingen per week. Afhankelijk van de levensstijl en lichamelijke veranderingen, zoals hormonale schommelingen, kunnen de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden, wanneer men één keer per maand een onderhoudsbehandeling ondergaat.

Meer informatie over Endermologie® is hier te vinden.

Kosten van een LPG Endermologie® behandeling

De kosten van een Endermologie® behandeling zijn afhankelijk van de duur van de behandeling. Per 10 minuten zijn de kosten €22,-. Het is ook mogelijk om een behandelpakket af te nemen, wanneer je van plan bent meerdere behandelingen te ondergaan, is een behandeltraject een stuk voordeliger dan losse behandelingen.

Bij vervolgbehandelingen dient een LPG bodysuit aangeschaft te worden, de kosten hiervan zijn €37,-. Dit pakje krijg je tijdens de eerste vrijblijvende behandeling te leen. (Wanneer je vergeet om je bodysuit mee te nemen naar een vervolgbehandeling, is het mogelijk om een pakje te huren voor €5,- per losse behandeling.) Voor gezichtsbehandelingen dient een eigen setje persoonlijke klepjes aangeschaft te worden, de kosten hiervan zijn €35,-.

Adviesgesprek en proefbehandeling voor slechts €35.00

Iedere behandeling bij PureSan wordt voorafgegaan door een adviesgesprek. Tijdens deze intake stellen we samen een behandelplan op maat op en wordt er beoordeeld of LPG Endermologie® de meest geschikte behandeling voor jou is. Het is hiernaast ook mogelijk om een Endermologie® proefbehandeling te ondergaan en zo een beter beeld te krijgen van deze behandeling.

Wil je een afspraak inplannen bij PureSan? Bel dan naar 06-42147314 of vul onderstaand contactformulier in.